- Biologisch, Delicatessen, Koken
- 24 september 2009
‘Culi-tip': Op naar de bioboerderij
Biologisch koken, het klinkt misschien een beetje suf. Maar Anna Haen, culinaire boerderij en streekwinkel, bewijst je het tegendeel. Biologisch is hip!
Geen geitenwollen sok te zien bij de mensen van Anna Haen. En ook de boerderij ziet er allesbehalve stoffig uit. Koop er handgemaakte jam, appels uit eigen tuin, chutneys of biologisch vlees. Alle producten komen uit de streek en zijn puur, supervers en, ook niet onbelangrijk, gemaakt met respect voor het landschap. Dat geeft je niet alleen een goed gevoel, je proeft het ook!
Na het shoppen doe je een kopje thee met een punt appeltaart in de theetuin. Wil je thuis ook al dat lekkers op tafel krijgen, volg dan één van de culinaire workshops die in de open keuken gegeven worden. Je moet er een tochtje door de weilanden van Abcoude voor maken, maar het is het waard.