• 12 april 2012

Hoi, welkom bij Shopgids.nl!

Daar is de nieuwe lay-out van Shopgids dan!

Ik ben jullie persoonlijke online stylist en zal ik jullie wegwijs maken in de leuke, maar soms ook lastige hobby: shoppen.
Zelfs de dames die niet van shoppen houden -die zijn er echt- kunnen hun irritaties tot een minimum beperken doordat ik je gerichte shoproutes kan geven, geschikt voor jouw budget, lichaamstype of stijl.

Maar ook de diehard shop-a-holics onder ons kunnen hun hart ophalen hier, want ik neem je mee naar alle leuke en nieuwe hotspots in Nederland. Ook vertel ik je allerlei modenieuwtjes, kun je musthaves winnen, vertel ik je meer over je eigen lichaam en laat ik je de nieuwste trends zien. Al deze informatie is belangrijk voor iedere vrouw om tot een voor jou perfecte look te komen, een look waar jij je lekker in voelt en die bij je lichaam, stijl, en budget past.
Hoe fijn is dat! Your own personal online stylist!

Moon M

In mijn blogs probeer ik je mee te nemen in mijn leven als styliste in de wereld van BN-ers en mode, vertel ik je over de dingen die ik meemaak of die juist misgaan. De afgelopen weken waren hectisch voor mij, er staan allerlei nieuwe projecten op de stoep waar ik erg veel zin in heb.
Zo moet ik nu mijn eerste blog schrijven voor Shopgids, tja waar moet ik beginnen? Ik heb zoveel te vertellen. Laat ik beginnen bij een kleine opsomming van mijn werkzaamheden.

Ik werk natuurlijk voor een groot gedeelte met BN’ers, al zo’n 11 jaar nu. Nu kan ik wel roepen dat dat één en al glamour is met feestjes en fashionable outfits en denk je misschien dat ik er altijd helemaal gestyled uitzie, niet dus! Eigenlijk niks van bovenstaande is het geval. Ik shop in mijn kloffie, oke wel met de goede tas! Op shoots loop ik op gympen en een baggy jeans en altijd een sjaal want ik moet me kunnen bewegen en heb het altijd koud. Ik ga nooit naar feestjes want heb geen zin om te bedenken wat ik als ‘stylist’ nou weer moet aantrekken. Dat doe ik voor anderen al genoeg! Ik koop ook zeker niet alleen maar high-end merken, want dat vind ik niet creatief. Ik hou van de uitdaging om betaalbaar met duur te combineren en lig in een deuk als mensen zeggen ‘oh wat een mooi jasje is dat?’ “Jep, van Only, dank je!”

Moon M

De kunst is om het juiste er uit te halen en nou heb ik toevallig een oog voor kleine details als stiksels, stofjes, afwerkingen die een item een ‘goedkope’ of ‘dure’ uitstraling meegeven. Ik ben er achter dat ik dat van mijn moeder heb, dank je mam!

Naast t shoppen voor BN’ers doe ik er ook nog allerlei dingen, zoals een wekelijks mode-item bij Q-Music in de Goeiemorgenshow. Ook ben ik bezig met een tassenlijn voor Bagsac en is er uit een grapje een eigen T-shirt lijn ontstaan. Daarnaast adviseer ik verschillende bedrijven en webshops.

Vanaf mijn volgende blog laat ik je in geuren en kleuren meegenieten!

Veel liefs, Monique

comments powered by Disqus